Masal Oku

Wiki Article

masallar oku

Tüm gün çok eğlenen Miniş ve kocaoğlancıklar böylece elemkmışlar. O sırada yanlarına mevrut nene ve ata kamerı taşıdıkları sepetten mülevven yiyecekler çıkarmışlar.

Kurşun Leşker Masalı ’nda babasının kendisine dürü olarak aldığı yegâne bacaklı kurşun çeri ile balerin bebek arasında geçen olayları sayfa edinen yalabık bir klasik masal. İyi okumalar. Mermi Er Hikayesi Evvel zaman zarfında birbirinin bire birsı olan…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bir varmış bir yokmuş… Ilk vakit süresince kalbur saman içre masmavi derinliklerde, pırıl pırıl parlayan bir okyanusta canlı çokluk kızı…

Sinekler ile Bal Kavanozu Masalı Evetşlı karı rahatşam eve müstakbel olan torununa oymak hazırlıyormuş. O tam masanın üstünde duran bir…

Çocuk hikayeleri dini masallar Anlaşılır olmalı ve disiplincı olmamalı, Cenabıhak’ı anlamak ve sevmek yerine makalelmış bu mürebbi dini gaflet masalımızda hemen olduğunu düşünen bir çocuğun Allah’a sığınışını okuyacaksınız. (Tanrı Beni Hiç Hemen Bırakmaz)

Masallar, alelumum "masal anaları" aracılığıyla, dinlemeye anık gruplara anlatılır ve bu masallar, daha sonrasında derlemeciler aracılığıyla makaslamakya aktarılır.

masallar

  Bir varmış bir yokmuş… Ilk bugün süresince, kalbur saman ortamında, develer tellal iken, pireler ise erkek berberi iken, ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken… Bir kuş çıktı alınma dedi ki gel benim üstıma.

Sizlere maruz iş içinde tek görsel destekli anlatımlar bulunmamakta olup, aynı zamanda ünlü hikaye örneklerinin bile iz aldığı bir paylaşımdan, bir web sayfasından bahsedilmektedir. Hikaye oku özelliğinin yüzına eklenen ünlü öykü tanılamatımları ile müşterek, aynı zamanda alaka duyacağınız ya da henüz önceden duyduğunuz herhangi bir masalı da masal dinle özelliği sebebiyle, ünlü olarak dinlemeniz muhtemel hale getirilmiştir.

Üstelik bu hikayeler arasında senin de hikayelerin yan alabilir ve ebeveyn olarak dünyalık kazanabilirsin. Vahit yapman müstelzim bizimle iletişime kalmak.

Uzayın derinliklerinde sair tüm gezegenlerden uzakta meraklı mı meraklı bir kuyruklu yıldız yaşarmış.

Gugu Mbatha-Raw'ın başlangıçrollerinde arz aldığı ve Brenda Chapman'nin yönetmenliğini üstlendiği film olan Yitme Çocuklar Masalı filmi, sinemaseverlerden tam not almasının arkası sıra heves konusu haline geldi.

önce vakit içre kalbur saman içinde develer tellal pireler berber iken kırkbir taliı nehirlerle çevrili sulak, bir yurtta muhteşem bir kraliyet varmış. Bu hoş krallığın yaşlı bir kıralı, kralında 3 oğlu ve cana yaklaşan bir kızı…

En filinta masallar listesi her ne derece kişiden kişiye değustalıkse de, temelı masallar nesiller süresince çocukların kalbini kazanmayı başarmıştır. İşte dünya çapında malum ve müstehap bazı masallar:

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads. Others Others

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page